top of page

Verzending & Retourneren

Geeft de onderstaande informatie geen antwoord op je vraag over Verzenden & Retourneren? Check de FAQ of stuur een e-mail naar contact@sjahsaffraan.nl, we proberen dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen!

Verzending

Levertijden

Sjah Saffraan maakt gebruik van de diensten van PostNL. De levertijd binnen Nederland bedraagt voor de meeste producten 1 tot 2 werkdagen nadat de betaling voor jouw order is ontvangen.

Brievenbuspost

Afhankelijk van de grootte van de order wordt gebruik gemaakt van reguliere briefpost of een brievenbuspakketje. 

 

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten.

Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij jou daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht verzoeken wij je om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen via contact@sjahsaffraan.nl. Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het product binnen 14 dagen retour te sturen.


Wij willen je vragen het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
 

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben, zoals voedingswaren

  • Producten die na opening niet geretourneerd kunnen worden vanwege hygiënische redenen, zoals voedingswaren en verzegelde artikelen.

bottom of page